Zero SR/F icon
Zero SR/F

De ongeëvenaarde combinatie van toonaangevende kracht, beheersing en connectie.

De SR/F levert 190 Nm koppel en 110 pk aan vermogen. Met een eenvoudige draai aan het gas leveren de nieuwe ZF75-10 motor en de ZF14.4 lithium-ionaccu toonaangevende prestaties welke menig rijder versteld laat staan.

De SR/F is 's werelds eerste volledig "slimme" motorfiets. Met het nieuwe Cypher III bestuuringssystem kunt u met de Zero Motorcycles next-generation app uw dashboard, rijmodi en rijstatestieken beheren. Ook wanneer u niet rijd kunt u zien waar uw SR/F en het laden beheren.

 

Leverbaar vanaf € 21.140,-

De Zero SR/F is leverbaar in twee uitvoeringen. De Zero SR/F en de Zero SR/F Premium.
Beide uitvoeringen zijn leverbaar in Seabright Blue en Boardwalk Red.

De verschillen tussen deze twee uitvoeringen zijn:

Zero SR/F Standard
3kW onboard lader
Leverbaar vanaf € 21.140,-

Zero SR/F Standard + extra lader
de standaard 3kW onboard lader + een extra 6kW onboard lader
Leverbaar vanaf € 24.712,-

Zero SR/F Standard + Power Tank
de standaard 3kW onboard lader + een accupack
Leverbaar vanaf € 25.051,-

Zero SR/F Premium
6kW onboard lader
Handvatverwarming, Fly-Screen en aluminium stuuruiteinden.
Leverbaar vanaf € 23.380,-

Zero SR/F Premium + extra lader
de Premium 6kW onboard lader + extra 6kW onboard lader
Handvatverwarming, Fly-Screen en aluminium stuuruiteinden.
Leverbaar vanaf € 26.405,-

Zero SR/F Premium + Power Tank
de Premium 6kW onboard lader + een accupack
Handvatverwarming, Fly-Screen en aluminium stuuruiteinden.
Leverbaar vanaf € 26.744,-

Ook is de Zero SR/F te laden met een standaard  230V stopcontact, hiervoor heeft u een EVSE-kabel nodig om uw SR/F op te laden. De originele Zero 230V laadkabel is als accessoire leverbaar voor een meerprijs van € 530,-

Algemene garantie 2 jaar
Garantie op het accupakket 5 jaar

Ongelooflijk licht. Ongelooflijk sterk.
Het stalen frame, de speciale swingarm en de geavanceerde Showa-ophanging zorgen voor een sportieve maar ook comfortabele wegligging van voor de Zero SR/F. Bij het opengewerkte design van de SR/F is het frame ook goed te zien en daarmee ook direct een blikvanger.

De veervoorspanning op de Showa voorvork en Showa achterschokbreker zijn naar wens in te stellen op uw gewicht en belading. Naast de veervoorspanning is ook de demping naar wens op zowel de voorvork als achterschokbreker in te stellen.

De Zero SR/F integreert het MSC-systeem van Bosch, dat bekend staat om zijn dynamische acceleratie en verbeterde stabiliteit, ongeacht het wegdek of de omstandigheden. In combinatie met Cypher III worden alle mogelijkheden van de MSC ten volle benut, wat resulteert in de beste ABS-controle bij remmen in bochten, tractiecontrole en regeling van het sleepkoppel.
Niet alleen het remmen zoals u normaal gewend bent maar ook het afremmen op de motor kan bij de Zero SR/F makkelijk worden beheerd.
De voorrem is voorzien van dubbele zwevende remschijven met 4 zuiger remklauwen. De achterrem is een enkele zwevende remschijf met een enkele zuiger remklauw.

De prachtige design velgen zijn licht van gewicht en voorzien van Pirelli Diablo Rosso III banden voor optimaal grip.

De nieuwe ZF75-10 motor op de Zero SR/S zorgt voor een koppel van 190Nm en een vermogen van 110pk, waardoor de SR/F moeiteloos een topsnelheid van 200km/u behaalt. Met de befaamde interne permanente magneet-borstelloze architectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp biedt Zero Motorcycles toonaangevende prestaties en efficiëntie.

De transmissie van de Zero SR/F is direct, daardoor heeft deze Zero geen koppeling en/of versnellingsbak.
Direct vanaf de ZF75-10 motor wordt het achterwiel aangedreven door een getande Carbon aandrijfriem.
Door deze aandrijving is het gasrespons direct en zijn er nagenoeg geen spelingen in de aandrijving van de Zero SR/F. Naast dit grote voordeel is deze aandrijving ook onderhouds arm en schoon!

De Zero SR/F is voorzien van de ZF14.4 accupack
De ZF14.4 lithium-ionaccu maakt de SR/S geschikt voor een maximaal rijbereik van 320 km.
Het toonaangevende vermogen en de energiedichtheid van de accu in combinatie met een aluminium koellichaambehuizing en warmte-interface, zorgen voor consistente celkoeling en maximale prestaties van de aandrijflijn op lange termijn.

Met ons geheel nieuwe schaalbare Rapid Charge System kan de motorfiets worden geconfigureerd voor 3 kW, 6 kW, 9 kW of 12 kW aan een standaard laadmodus 2 oplaadstation.
Het SR/F Rapid Charge System kan laden met 61 km per uur opladen op 3 kW, 122 km op 6 kW en 246 km op 12 kW, waardoor het accupack in 1 uur kan worden opgeladen tot 95% van de capaciteit.
Ook kan de Zero SR/F worden geladen via uw standaard 220V stopcontact.

Actieradius volgens EU Richtlijn 134/2014, Bijlage VII 
Stadsverkeer 259km met Power Tank 323km
Gecombineerd 175km met Power Tank 219km
Snelweg 132km met Power Tank 166km

Moeiteloze connectie
Dashboard aanpassen
Rijmodi beheren
Motorfiets log
Updates
Laaddoel beheren

Dit zijn enkele mogelijkheden welke u gemakkelijk kunt aanpassen met de Zero Nex Gen app op uw smartphone.
Kies de gewenste motorfietsinformatie op uw Smartphone en krijg deze informatie duidelijk op het full-color TFT lcd-display van 12,5 cm.
Ook kunt u met de app maar liefst 20 rijmodussen maken voor en tijdens het rijden uw gewenste rijmodus gebruiken.

De SR/F is verbonden via mobiele netwerken en geeft continu informatie door aan de app. Dus ook wanneer u niet op de motorfiets rijd kunt u de ritinformatie, actuele motorfietsstatus en de locatie van uw Zero SR/F zien.
Deze connectiviteit geeft de je de mogelijkheid om de Zero SR/F te monitoren. Zo kunt u de status van de accu zien, het oplaaddoel beheren maar ontvangt u ook waarschuwingen wanneer u SR/F wordt bewogen, omgeduwd is of het laden wordt beeindigd.

De multicontroler links op het stuur maakt het wisselen tussen de verschillende rijmodi erg gemakkelijk. Ook kunt u met deze schakelaar de handvatverwarming (standaard bij de Premium uitvoering) en Traction Contorl aanpassen.
Aan de rechter kant is de schakelaar voor de cruise control, welke gemakkelijk met 1 druk op de knop in te stellen is.