Zero SR icon
Zero SR

Maximaal koppel, prestaties en rijbereik.

De Zero SR is gelijk aan de Zero S, met het enigste verschil MEER vermogen!
Hierdoor heeft de Zero SR een snellere acceleratie dan een Porsche 911.

De motor levert een koppel van 146 Nm en kan langer op hogere topsnelheden rijden dankzij de geavanceerde motor met een motorbesturing die hogere stroomsterkten aan kan.

Leverbaar vanaf €17.990,-

De Zero SR is alleen leverbaar met de ZF14.4 accupack. Wel kunt u de Zero SR uitbereiden door te kiezen uit de verschillende uitvoeringen. Daarmee kiest u voor een motorfiets met een grotere accerradius of sneller laden.

Zero SR ZF14.4 
De standaard uitvoering
Leverbaar vanaf € 17.990,-

Zero SR ZF14.4 + Charge Tank
Sneller laden, in 2,5 uur naar 100% / 2,0 uur naar 95%
Leverbaar vanaf € 20.730,-

ZERO ZF14.4 11kW + Power tank
Deze uitvoering heeft een extra accu en gaat de maximale capaciteit naar 18,0 kWh waardoor het rijbereik met een 80km stads of 35km snelweg kan worden vergroot.
Leverbaar vanaf € 21.540,-

Snellader
In alle gevallen kan de snellader worden aangesloten. Met deze snellader kan de oplaadtijd met 75% worden verkort.
De snellader is een losse lader, deze is in tegenstelling tot de Charge Tank niet ingebouwd in de motor.
De meerprijs van de snellader is € 835,-

Algemene garantie 2 jaar
Garantie op het accupakket 5 jaar

Het frame van de Zero SR is gemaakt van vliegtuigaluminium waarbij de accu een dragend gedeelte is van de constructie.

De voorvork is een Showa 41 mm upside-down vork met instelbare veervoorspanning, inveerdemping en rebound
De achtervering is een enkele Showa 40 mm zuiger, hydraulische schokdemper met extern reservoir en met instelbare veervoorspanning, inveerdemping en rebound.

De wielmaat is zowel voor als achter 17 inch en zijn voorzien van Pirelli Diablo Rosso II banden voor een prefecte wegligging

Met het Bosch ABS remsysteem ben je verzekerd van een veilig en goed remvermogen. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen.

De Zero SR is aangedreven door de meest geavanceerde technologie, de Z-Force aandrijflijn zorgt voor een katapultstart. Niet schakelen. Een en al koppel.

Een soepele acceleratie direct vanuit je pols. De Zero S is nagenoeg geluidloos, heeft geen uitlaatgassen en geen trillingen. Alles wat je voelt is een ononderbroken, vloeiende rijervaring.

Verander met een druk op de knop de prestatieprofielen voor de straat, het stadsgebruik en bochtige landwegen. De Zero S is voorgeprogrammeerd met de rijmodi Eco en Sport. Verbind met je mobiel, pas de prestaties aan en bekijk de statistieken van je rit.

De combinatie van het lichtere gewicht en de krachtige motor geeft de Zero SR snellere prestaties dan een sportwagen!

De getande belt zorgt voor een directe aandrijving van de motor naar het wiel. De belt heeft een schone, onderhoudsarme en spelingsvrije aandrijving.

Het opladen gaat gewoon thuis in het stopcontact.
Geen speciale laadapparatuur, gewoon de stekker in je gewone huishoudelijke stopcontact en in de aansluiting op de motor. Gewoon's avonds uw Zero SR aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle "tank".

De Charge Tank-optie biedt 137 kilometer rijbereik voor de Zero SR voor elk uur opladen wanneer deze is aangesloten op een laadmodus 2 laadstation. Eén kop koffie betekent nu ~50 kilometer extra rijbereik of laad het accupakket volledig op in een kortere tijd.