Zero FX icon
Zero FX

Van asfalt naar een grind en weer terug, geen probleem voor de ZERO FX!

De Zero FX gaat terug naar onze roots in de wildernis. De Zero is klaar voor je favoriete bospaden en sluipweggetjes of een explosieve start bij de verkeerslichten. De Zero FX met de krachtige Z-Force aandrijflijn, de lange veerwegen en dual-sport functies blinkt uit op elk terrein.

Leverbaar vanaf €13.370,-

De Zero FX is leverbaar in 1 uitvoering.

In tegenstelling tot de Zero FXS is de Zero FX niet leverbaar in de 11kW uitvoering.
Hiermee is de Zero FX geschikt voor het A en A2 rijbewijs.

De Zero FX is leverbaar in deze stoeren kleurencombinatie welke past perfect dit off-road model van Zero.

Als extra optie is de snellader toe te voegen welke het laden met 60% tijdsduur verkort, de meerprijs voor de snellader is € 835,-

Ook is de Zero FX te voorzien van extra`s zoals handkappen, windscherm, tassen en motorbescherming. Hiervoor nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom en bespreken uw wensen voor de Zero FX.

Algemene garantie 2 jaar
Garantie op het accupakket 5 jaar

Het frame van de Zero FX is gemaakt van vliegtuigaluminium en is in de laatste 10 jaar tot in perfectie geoptimaliseerd. Het frame is nauw verwant aan eerdere motorcross motoren van Zero Motorcycles.

De gespaakte velgen zijn ideaal voor het gebruik in het ruige terrein en geven de Zero FX een verbeterde uitstraling. Het voorwiel is 21-inch en zorgt ervoor dat u moeiteloos over en door hobbels en kuilen kunt rijden. Met de Pirelli Scorpion MT-90 banden vindt de Zero FX moeiteloos zijn weg door zanderig en rotsachtig terrein en staat op asvalt de Zero FX ook zijn mannetje.

Met het Bosch ABS remsysteem ben je verzekerd van een veilig en goed remvermogen. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan door u zelf worden in of uit geschakeld. 

De Showa vering op de Zero FX is speciaal ontwikkeld voor het rijden in het terrein, door de afstelling aan te passen maakt u uw ZERO FX persoonlijk en goed afgesteld op uw gewicht en gebruik. De veerweg voor is 218 mm, de achterschokbreker heeft een veerweg van 227 mm.  

De motor van de Zero FX produceert tot 106 Nm aan koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Door middel van de Zero Motorcycles app kunt u uw rijstatestiek bekijken, maar ook het prestarieprofiel van uw Zero FX. Na het aanpassen van het profiel kunt u op het stuur uw rijmodus aanpassen welke perfect afgestemd is op uw rit. Dus of u nu op een perfecte asfalt weg rijd of op avontuur gaat naar een grindweggetje is dit voor de ZERO FX geen probleem. 

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Soepel en makkelijk efficient accelereren, terwijl de elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FX heeft een directe aandrijving zonder overbodige overbrengingen. 

De voordelen van deze elektrische enduro zijn geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling en minder onderhoud, dus niet iedere 10 uur olie verversen en kleppen stellen. 
U kunt dus direct opstappen na een drukke werkweek en direct genieten!

De accu van de ZERO FX heeft het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De ZF7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7.2 kWh en heeft een rijbereik tot 146 km bij stadsgebruik.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Begin de dag klaar om te rijden, met een "volle tank", elke dag. Er is voor de ZERO FX geen duur oplaadstation vereist. Een gewoon 220V huishoudelijk stopcontact is alles wat je nodig hebt bij gebruik van de ingebouwde 650-watt oplader van de Zero FX. Ieder stopcontact is nu uw tankstation.

Wanneer je nog sneller wilt opladen kan dit met onze Quick Charger, met dit accessoire verkort je de oplaadtijd met meer dan 60%.