Zero S icon
Zero S

De Zero S is onze motorfiets met het grootste rijbereik en biedt het grootste rijbereik van alle elektrische productie motorfietsen.

De Zero S is leverbaar in verschillende configuraties, daarmee kiest u uw Zero S welke het beste bij u past. Zo kunt u kiezen voor een lager gewicht, sneller laden of een groter bereik. 

Alle Zero S modellen zijn 11kW waardoor de Zero S direct geschikt is voor ieder motorrijbewijs vanaf 18 jaar! 

Leverbaar vanaf € 16.570,-

Zero S ZF14.4 11kW
Licht, wendbaar en zuinig
De Zero S met 14.4 accu heeft een groter opbergvak en is de Zero S lichter in gewicht wat merkbaar is in de hanteerbaarheid.
De Zero S ZF14.4 is leverbaar vanaf € 16.570,-

ZERO ZF14.4 11kW + Power Tank
Deze uitvoering is gelijk aan de ZF14.4, maar dan met een extra accu maximale capaciteit gaat hiermee naar 18,0 kWh waardoor het rijbereik met een 80km stads of 35km snelweg kan worden vergroot.
De Zero S ZF14.4 + Power Tank is leverbaar vanaf € 20.120,-

Zero S ZF14.4 11kW + Charge Tank
Door Zero S met de Charge Tank te voorzien heeft u de 14.4 accu binnen 2,5 uur weer 100% volgeladen. Rijd u veel langere stukken met een korte pauze is de Charge Tank een goede optie.
De Zero S ZF14.4 + Charge Tankis leverbaar vanaf € 19.310,-

Algemene garantie 2 jaar
Garantie op het accupakket 5 jaar

Het frame van de Zero S is gemaakt van vliegtuigaluminium waarbij de accu een dragend gedeelte is van de constructie.

De voorvork is een Showa 41 mm upside-down vork met instelbare veervoorspanning, inveerdemping en rebound
De achtervering is een enkele Showa 40 mm zuiger, hydraulische schokdemper met extern reservoir en met instelbare veervoorspanning, inveerdemping en rebound.

De wielmaat is zowel voor als achter 17 inch en zijn voorzien van Pirelli Diablo Rosso II banden voor een prefecte wegligging

Met het Bosch ABS remsysteem ben je verzekerd van een veilig en goed remvermogen. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen.

De Zero S is aangedreven door de meest geavanceerde technologie, de Z-Force aandrijflijn zorgt voor een katapultstart. Niet schakelen. Een en al koppel.

Een soepele acceleratie direct vanuit je pols. De Zero S is nagenoeg geluidloos, heeft geen uitlaatgassen en geen trillingen. Alles wat je voelt is een ononderbroken, vloeiende rijervaring.

Verander met een druk op de knop de prestatieprofielen voor de straat, het stadsgebruik en bochtige landwegen. De Zero S is voorgeprogrammeerd met de rijmodi Eco en Sport. Verbind met je mobiel, pas de prestaties aan en bekijk de statistieken van je rit.

De getande belt zorgt voor een directe aandrijving van de motor naar het wiel. De belt heeft een schone, onderhoudsarme en spelingsvrije aandrijving.

Het opladen gaat gewoon thuis in het stopcontact.
Geen speciale laadapparatuur, gewoon de stekker in je gewone huishoudelijke stopcontact en in de aansluiting op de motor. Gewoon's avonds even aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle "tank".

De Charge Tank-optie biedt 137 kilometer rijbereik voor de Zero S voor elk uur opladen wanneer deze is aangesloten op een laadmodus 2 laadstation. Eén kop koffie betekent nu ~50 kilometer extra rijbereik of laad het accupakket volledig op in een kortere tijd.