Zero FXS icon
Zero FXS

STEALTHY SUPERMOTO

Snel, brutaal en compact. Met precieze handling en spetterende acceleratie rijdt de geruisloze FXS in de stad het asfalt aan flarden of is hij met compromisloze felheid heer en meester op je lokale circuit.

De combinatie van de off-road robuustheid met on-road behendigheid maakt de Zero FXS bij uitstek geschikt voor de betonnen jungle.

Leverbaar vanaf € 13.370,-

De Zero FXS is leverbaar in 2 uitvoering waarmee de FXS geschikt is voor ieder rijbewijs.

De Zero FXS 11kW is geschikt voor rijders met een A1, A2 en A rijbewijs.
De Zero FXS 15kW is geschikt voor rijders met een A2 en A rijbewijs.
De prijs voor beide uitvoeringen is gelijk.

De Zero FXS is leverbaar in deze stakke kleurencombinatie welke past perfect dit Supermotard model van Zero.

Als extra optie is de snellader toe te voegen welke het laden met 60% tijdsduur verkort, de meerprijs voor de snellader is € 835,-

Ook is de Zero FXS te voorzien van extra`s zoals handkappen, windscherm, tassen en motorbescherming. Hiervoor nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom en bespreken uw wensen voor de Zero FX.

Algemene garantie 2 jaar
Garantie op het accupakket 5 jaar

Het frame van de Zero FXS is gemaakt van vliegtuigaluminium en is in de laatste 10 jaar tot in perfectie geoptimaliseerd. Het frame is nauw verwant aan eerdere motorcross motoren van Zero Motorcycles.

De 17 inch lichtmetalen velgen en Pirelli banden geven optimale grip en doen wat u van de FXS vraagt. 

Met het Bosch ABS remsysteem ben je verzekerd van een veilig en goed remvermogen. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan door u zelf worden in of uit geschakeld. 

De Showa vering op de Zero FXS is speciaal afgesteld voor sportief rijden, maar doordat deze instelbaar is zeer geschikt in alle omstandigheden. Zelfs wanneer u van de weg af wilt is de vering perfect afstelbaar op uw wensen en gewicht.

De motor van de Zero FXS produceert tot 106 Nm aan koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Door middel van de Zero Motorcycles app kunt u uw rijstatestiek bekijken, maar ook het prestarieprofiel van uw Zero FXS. Na het aanpassen van het profiel kunt u op het stuur uw rijmodus aanpassen welke perfect afgestemd is op uw rit. Dus of u nu op het circuit het maximale uit uw FXS aan het halen bent of lekker rustig over de weg rijd is dit voor de ZERO FXS allemaal geen probleem. 

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Soepel en makkelijk efficient accelereren, terwijl de elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FXS heeft een directe aandrijving zonder overbodige overbrengingen. 

De voordelen van deze elektrische enduro zijn geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling en minder onderhoud, dus niet iedere 10 uur olie verversen en kleppen stellen. 
U kunt dus direct opstappen na een drukke werkweek en direct genieten!

De accu van de ZERO FXS heeft het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De ZF7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7.2 kWh en heeft een rijbereik tot 146 km bij stadsgebruik.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Begin de dag klaar om te rijden, met een "volle tank", elke dag. Er is voor de ZERO FXS geen duur oplaadstation vereist. Een gewoon 220V huishoudelijk stopcontact is alles wat je nodig hebt bij gebruik van de ingebouwde 650-watt oplader van de Zero FX. Ieder stopcontact is nu uw tankstation.

Wanneer je nog sneller wilt opladen kan dit met onze Quick Charger, met dit accessoire verkort je de oplaadtijd met meer dan 60%.